novoslov

Paragon

AG

PTG provides IT outsourcing and Help-Desk services though Ignition (www.ignition.bm & www.ignitionna.com) and also IT consulting, application development, business solutions via the Paragon entity (www.paragon.bm ). PTG companies are operating in 4 locations: 

Bermuda: Paragon Bermuda Ltd and Ignition Bermuda Ltd

Halifax Nova Scotia: Paragon Advanced Development Ltd (also home our 7x24 technical help-desk)

Grand Cayman: Ignition (Cayman) Ltd

Atlanta Georgia : PARC (Paragon Advanced Resource Center) USA, Inc.

With more than 20 years in working in the offshore markets and our extensive knowledge of all aspects of the IT services business we are ideally positioned to provide both our clients and our candidates with unparalleled advise as it relates to working off-shore and matching our candidates with clients needs.

Бухта под терминал для разгрузки газа то и не нужна как показал опыт Калининграда.

Бермуда "белый кошелёк" американцев в 45 минутах лёту до Нью - Йорка. Министр этого острова как то в начале века сказала, что используя дешёвую электроэнергию и площади Галифакса и остров без налогов (под тремя флагами стран делящих ответственность за них), создадим услуги с которыми трудно будет конкурировать кому либо ещё.

За океаном кабельные сети конкурировавшие с телефонными сетями создали быстрый и дешёвый интернет, но туда вошёл жадный хищник и практически монополизировал кабельные сети став повышать цены, тормозя скорость и снижая объёмы, что звучит абсурдно если бы не то, что делают они ровно так же придя в ФРГ якобы инвестируя в развитие сетей прокладывают кабель до точки раздачи смешного сечения, а техники делающие это отвечают, что дали.

Создавать собственную сеть возможно и становится привлекательным по обращению к собственным хранилищам необходимо без прокрутки за океаном.

Buy for 10 tokens
Buy promo for minimal price.

Error

default userpic

Your reply will be screened

Your IP address will be recorded 

When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.